torsdag 31. desember 2009

Hvitt!
Nå er snart rommet til Lille My ferdig!! Det gleder vi oss til. Vi har malt alle vegger og lister hvite, på gulvet har vi også brukt maling: "Letthet." -Og det passer jo fint, for man føler jo at man svever når man går inn i det Hvite rommet.. :) Nå har jeg lyst til å finne en fin sjablong jeg kan male med lett rosafarge på gulvet/veggen, men vet ikke helt hva det skal bli... Liker jo veldig godt Wiik og Valsøe's, Alv.. Lurer på om jeg ikke skal lage min egen lille versjon, som kanskje strør om seg med blader, eller noe...?
Noen som har andre gode ideer?? Jeg tar gjerne imot alle tips om sjablonger til jenterom..

I dag har vi hatt middagsgjester, så vi tar da oss tid til litt andre ting enn maling og flislegging innimellom.. I morgen blir det også brasing på kjøkkenet, for da skal vi ha gjester på Tapas og feire det nye året.

Ønsker alle en fin nyttårsfeiring!
LenaE

mandag 28. desember 2009

Rolige dager


Lite aktivitet her inne som på andre områder.. I uka som har gått har vi tatt livet med ro.
Mye sofasitting og kos..
Det er deilig å senke skuldrene litt, få tatt igjen litt søvn og komme til hektene etter en travel førjulstid..
Mannen i huset har stått på endel når det gjelder opp-pussing, men jeg tror at han koser seg når han får gjort unna litt.
Noe jobbing blir det i jula, men det er rolige dager på den fronten også..
Håper alle dere andre også får fyllt opp overskuddslagrene litt ekstra nå i jula,
slik at det blir lettere å starte på det nye året med friskt mot,
både når det gjelder jobb og andre utfordringer som måtte vente.

Fortsatt God og fredelig Jul..
LenaE

fredag 18. desember 2009

Julens bakverk...?


Du trenger:
Fimo-leire
Heklet duk
Kjevle
Ildfast form

Slik gjør du:
Varm opp leira ved å kna den litt
Kjevle utover en "pannekake" ca 5mm tykk
Legg duken over og kjevle den ned i leira
Dra av duken og du har et fint mønster
Putt pannekaka i forma med mønsteret ned
I steikovnen, 130 grader i 30 minutter.

Vips så har du en skål. Fin med en liten plante i. Setter du et te-lys i, kommer mønsteret veldig godt frem.
Lykke til!

God helg hilsen fra LenaE

PS: Må ikke spises... ;)

mandag 14. desember 2009

Nye sko og sokker..


Sko fra "le NA" i Paris, og sokker fra Lena. Litt store enda, men blir fine til våren..

søndag 13. desember 2009

Lucia


-Og Lussekattene ble bakt igår.. Må vel innrømme at de ble spist igår også.. :)  De er jo best når de er varme og når de spises sammen med andre.. Ikke sant..? I dag rydder jeg litt i huset med kaffekoppen for hånden, småspiser på pepperkaker og hører på "Vårres Jul" med Hans Rotmo. Og i disse tider, når det er mørkt ute nesten hele dagen, kan man brenne talglys hele tiden, og da kommer julestemningen, selv om regnet øser ned der ute.. For jeg er inne og fyrer i peisen og synger julesanger, Lille My sover og her er fredlig og rolig. Enn så lenge.. :)

God 3.søndag i advent!
Hilsen LenaE

lørdag 12. desember 2009

Bake-kake-søte!

I dag har det vært pepperkakebakedag med de små!
 Lubne, små barnehender,
 som elter og knar, ruller og klapper.
Også smake pitte-litt!
Litt i munnen, litt i ovnen!
Bestemorhjerte og bestefarhjerte,
 mammahjerter og tantehjerter
 gleder seg over pepperkakehjerter
skapt av små hjertebarn!


Lørdagshilsen fra
LenaE

fredag 11. desember 2009

Inspirert
Lille My blir inspirert av mamma, og syntes det ser veldig gøy ut, alt det mamma holder på med. I et stjålent øyeblikk sniker hun seg bort og låner litt.. Hm, var visst ikke barebare dette julapakkeriet.. Vanskelig å holde styr på disse lange båndene...! Hjelp, mamma! Jeg sitter fast!!!

torsdag 10. desember 2009

Opplevelse i Domen


I kveld tok jeg med meg mamma'n min på konsert i Nidarosdomen.
Der fikk vi to timer med fantastisk toneprakt fra Nidarosdomens guttekor.
Arve Tellefsen spilte fiolin til hårene reiste seg.
Det har vært en koselig kveld.
Nå er jeg i julestemning.

tirsdag 8. desember 2009

Nye Iphone-etui, black line.


Har lagd litt flere Iphone-etui. Litt mer maskulin stil denne gangen.. Det kan jo hende noen trenger en litt annerledes gave til sin mann..? :)

mandag 7. desember 2009

Julestri!

Phu! Det går i ett om dagene. Jobb, unger og oppussing. Vi bygger på inngangspartiet, pusser opp et soverom og kjeller, samtidig.. Det er kaos i hjemmet, og jeg lurer på om det i hele tatt blir jul her i huset. Så som dere kanskje forstår, så er det litt vanskelig å komme i den fredelige advensstemningen.. :)
Men her en morgen i forrige uke, da LilleMy og jeg var hjemme, kunne vi titte ut av vinduet og se at julestemningen iallefall finnes der ute i hagen. Rudolf var på besøk, og spiste de siste nedfalne eplene.


 Så husk! Selv om julen kan virke fjern i den travle hverdagen, gjelder det å ta med seg de fine stundene som plutselig dukker opp, rett foran nesen din.. :)

Ha en fin uke
Hilsen Lena

Juleoppvisning


Gutta har vært i aksjon og leverte et kjempebra show på Juleoppvisningen i Turn og RG. Det er gøy å se på alle ungene, hvordan de koser seg når de får vist frem det de har trent på hele høsten. Så blir vi voksne litt stolte og så kommer vi i julestemning av alle smånissene og rudolfene.. LilleMy likte showet hun også, og danset med da storebrødrene hoppa og spratt der ute på matta..
Har hatt ei koselig, og, igjen altfor kort helg.. Nå sniker lakenskrekken seg innpå, for det er så kjedelig å legge seg på søndagskvelden! For da; Vips!, så er det mandag! :(
Men, men.. Vi får tro at uka blir fin også! :)

Hilsen LenaE.

søndag 6. desember 2009

2.søndag i advent


2. søndag i advent, og vi tenner lys. Fatet dette kubbelyset står i har jeg arvet av min farmor. Jeg er veldig glad i slike myke former, og fargen passer nå i adventstiden.. Den hvite fine lysestaken ved siden av, fant jeg på en bruktbutikk her om dagen. Tror ikke den er spesielt gammel, men jeg synes den var så søt..

lørdag 5. desember 2009

To lange dager
Lille My har vært hjemme med feber i to lange dager. Da er det best å henge i armene på mamma, og mamma får gjort lite og ingenting. Vi får håpe hun er seg selv igjen i morgen. Hun er vanligvis ei veldig bli' og selvstendig jente. Hun liker å lage seg et eget lite sted under kjøkkenbenken, og leker titt-titt leken når noen kommer forbi. Jeg er også veldig glad i de stolene. Jeg fant dem på Hilmers Hus, og da hadde jeg lett lenge etter noen bar-krakker som skulle passe under benkeplaten. Disse var helt perfekt og er i blank hvit akkurat som kjøkkeninnredningen..

onsdag 2. desember 2009

Kaffeprat og hekling


Var hos lillesøster en tur i kveld. Kaffeprat med litt heklesyssel..
Etter noen kopper kaffe hadde jeg dette armbåndet..


tirsdag 1. desember 2009

ferdig med eksamen, nyter adventstid..

Da er det 1.desember, og NÅ kan jeg begynne å nyte adventstiden.. Har nemlig nettopp levert eksamen, og er overlykkelig over at jeg nå kan puste lettet ut. Så utrolig deilig å få det overstått! :) Jeg tjuvstarta litt på adventskosen denne morgenen, da.. Det var lysfrokost i barnehagen, så da var det bare å komme til ferdig dekket bord og kose seg med hjemmebakte rundstykker og julepålegg! Det er ikke hver dag man tar seg tid til å sette seg ned å spise frokost i hverdagen, så det var en god start på dagen, og gjorde nok sitt til at eksamenen gikk greit, tenker jeg. For ; uten mat og drikke duger helten ikke... God advent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten