fredag 26. mars 2010

Litt fredagsinspirasjon: Strandtoner fra Brasil..

Ah, deilig å være hjemme hos ungene igjen..  Men ah, så deilig det var med sol og varme og rolige kvelder. 
Bildene er resultat av spaserturer på stranda. Mange flotte motiv å finne, masse fargerikt å se, men det var disse naturlige strand-, sjø- og himmeltonene som fikk mest oppmerksomhet fra min kameralinse.
Håper de inspirerer noen av dere også.. Kanskje fargene kan gi deg inspirasjon til å male, skrive, gå en tur ut i vårværet, finne motiver med ditt eget kamera, eller rett og slett bare gi deg en god følelse..
Iallefall: Ha en fin helg!
Hilsen fra
LenaE
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

torsdag 18. mars 2010

Fargerike Brasil!

Vi har hatt et par nyydelige dager md sol og varme. Skal sies at reisen nedover ikke ble helt som forventet, da jeg ble skikkelig dårlig på flyet fra Lisboa. 7 timer med ja... Den posen som ligger i lomma på setet foran, som man aldri har sett blitt brukt, kom i allefall til nytte, et par- tre ganger.. Men nå har vi blitt røde og fine, og fått sett oss litt omkring... Utrolig fargerikt folk, blide og gjestmilde! Og strendene! De rekker så langt øyet kan se!!
Men  nå ser det ut som om det kanskje ikke var noe jeg hadde spist, for mannen ligger nå og føler seg ikke helt ti på topp.. Dermed blir det innekveld, så krysser vi fingrene for at det er over til i morgen.. Heldigvis har jeg med meg litt garn da.. ;) Her skal ingenting få ødelegge turen, nå setter jeg meg på altanen med et glass rødvin og bare koser meg..

Varm hilsen
fra
LenaE

søndag 14. mars 2010

Tar pause fra snøen...

....Og reiser til Brazil i morgen.. Det blir utrolig deilig. Snømannen skal få være igjen hjemme. Det blir godt med en skikkelig avkobling, sol og varme. Vi hadde en fin dag i snøværet idag og LilleMy var veldig betatt av den store, flotte snømannen som søskenbarna lagde. Nå må jeg gå og pakke litt, før jeg køyer..

LenaE

fredag 12. mars 2010

Enda mer Rosa...!?


Jeg blir litt ivrig når jeg først får en idé, og hiver meg over prosjektet og glemmer å ta Før-bilder..
Men jeg får isteden prøve å forklare med tusen ord...: Den rosa boksen var en liten sko-eske, som nå er stæsjet opp med samme stoff som det er i gardinene på rommet til LilleMy. Den søte lille kommoden var typisk nattbord i lakkert bjørk med treknotter. Nå er den like rosa som gyngehesten og har fått blomster på..
Speilet ble også malt og henger i lav høyde, sånn at lille prinsesse MINE, kan speile seg dagen lang..


God Helg
LenaE

onsdag 10. mars 2010

Malemester klattiklatt..

Dette gamle nøkkelskapet hadde ikke helt den stilen jeg var ute etter, og fikk dermed en makeover..
Fine nøkler jeg ikke har hatt hjerte til å kaste.. og litt gult papir..
Vips.
Skohylla, Leksvik fra IKEA, fikk også en runde med malekosten..
Sammen med hatt-hylla fra tidligere innlegg, og noen gule detaljer kjøpt på Bohus, er det nå endelig blitt plass for gjester å henge fra seg jakke, og sette fra seg sko..
Ble egentlig ganske fornøyd med fargeklattene.. Gult er kult, og grønt gjør meg glad..!

:)
Hilsen fra
LenaE

fredag 5. mars 2010

Søster.

Her om kvelden kom min søster innom for en kopp kaffe og litt prat. Det er alltid kos! Vi er slike søstre som mer eller mindre er avhengige av hverandre. Hvis jeg ikke har snakket med henne i løpet av et par-tre dager, så føles det veldig rart...
Det er ikke alltid vi har så mye å prate om, men det er noe med det å bare være sammen.
Vi kan tilogmed noen ganger ringes og sitte å ha en samtale uten å si noe.. Det kan jo virke litt meningsløst, for utenforstående..., men nærværet er viktig, -og det kan jo hende at en av oss kommer på noe, plutselig..  
:D

LenaE

torsdag 4. mars 2010

Søte små blå..

Disse to søte små BLÅ, kom som sendt fra himmelen og reddet meg fra en aldri så liten knipe.. Hehe.
Jeg fikk tipset fra Ein GUL knapp!
Nå pynter de opp i ROSA ramme på rommet til Lille My.  

Anbefaler gjerne videre denne linken; Feed your soul, der du kan finne flotte bilder fra flotte kunstnere som vil dele sine verk med oss alle, helt gratis! Er ikke det flott?

:) LenaE

tirsdag 2. mars 2010

Lampeskjerm...?

Man trenger egentlig ikke lampeskjerm når man har ei dekorativ pære og et ødelagt perlekjede... 
Når noe her i huset går istykker, er det sjelden jeg kommer så langt som å hive det i søpla; Det finnes altid en eller annen måte å få brukt det om igjen.. Jeg liker at tingene har en historie og synes det er mye mer sjarmerende med interiørdetaljer med sjel. Det er jo selvfølgelig så utrolig mye fint å få kjøpt og som frister til å hive unna og skifte stil og farger, særlig nå på våren.. Men om man bruker fantasien litt, er det utrolig hvor mye "nytt" man kan finne i egne skuffer og skap, som bare trenger en liten oppfriskning for å bli "in" og følge interiør-motebildet.. Mange vil nok si at jeg har en litt spesiell og rar smak, men det er nå engang "min" smak.. :) Men en ting er iallefall sikkert; At når man kikker innom alle de flotte bloggene som finnes, så kan man jo bli stilforvirret noen og enhver.. "Fargerik 50-tall" er jo så fint, også "chabby chiq" , "minimalistisk moderne" og for ikke å snakke om hvitt... Nå skifter jeg mellom stiler og har et hjørne her og der hvor jeg utfolder meg litt etter humør. :)) Oppå denne kommoden som er en hvitmalt teak-kommode etter min mormor, har jeg samlet noe tinn som jeg har fått fra forskjellige kanter.. Den søte karaffelen fikk jeg av mamman min, som fant den på en bruktbutikk-og så med en gang at den passet til meg.. :) Da blir jeg så glad!

LenaE

mandag 1. mars 2010

Lundi..

Mandag igjen...!? Det er ikke greit å holde styr på dagene, så fort som tiden går nå for tiden. Men LilleMy har fått orden på dagene med den "nye" knaggrekka vi hengte opp i helga.. Hun fikk den i julegave den første jula.. Når man er 4mnd gammel, så er det jo ikke så mange ønsker som skal oppfylles, bortsett fra mat, søvn og masse kjærlighet, så da er det jo greit å ønske seg noe som mamma ønsker at hun skal ønske seg.. Derfor ble det denne knaggrekka fra Country Corner, som mamma syntes måtte bli super på jenterommet.. Og både mamma og LilleMy er fornøyd.. Her står alle dagene i uka på fransk, så franskundervisningen starter tidlig..
Ønsker dere som titter innom, en finfin uke!
Hilsen fra LenaE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten