torsdag 29. april 2010

Tulipaner i Amsterdammm...

Nåja, disse er fra stua hjemme, men.. I morgen tidlig drar vi på en liten tur til Amsterdam, og da håper jeg at jeg får sett noen tulipaner... Vi skal tilbringe hele morgendagen i selve byen, deretter tar vi toget sørover.. For det som er enda bedre enn fargerike og blomstrende tulipaner, er at vi skal besøke en god venninne av meg, som for tiden bor i Nederland.. Åh jeg gleder meg til å se henne og få tatt igjen litt prating!! Det blir skikkelig kos!

God Helg
til alle
fra
LenaE

fredag 23. april 2010

Shoes on display..

Her er min nye skohylle! :) Man kan lage den helt selv!! Hvordan gjør man?? Jo:
1: Riv av vinduslemmene fra husveggen (Ikke ta naboens..)
2: Mal i den fargen du ønsker..(hvit kan aldri bli feil..)
3: Sett den opp mot veggen.. (etter at den har tørket....)
Enklere kan det vel ikke bli!? :)
Tidligere har jeg lagd bokhylle av disse vinduslemmene, denne gangen ble det altså ei skohylle for jentesko. (med hæl..! ;D) Det som er så fint med denne er at man kan ha alle de fine skoene fremme hele tiden, slik at de synes..Til en forandring.. Man kommer jo ikke utenom at det er lett å velge de behagelige joggeskoene i en travel hverdag, og slike sko blir liggende helt alene (nja, de er kanskje flere der inne..huhum.) i det mørke skoskapet. Nå får iallefall mine småsko lufte seg litt, selv om eieren ikke alltid er like flink å verdsette dem ved å ta de på.. :) Kanskje jeg rett og slett må avgårde å shoppe litt på salget..? Det mangler en fargeklatt der på nederste rekke.. syns du ikke..?

Ha en finfin helg!
LenaE

torsdag 22. april 2010

Rise and shine!

Good morning..? Njah.. Nå har jeg ikke nettopp stått opp, altså. Men det føltes en stund som om jeg kunne trengt en ny start på denne dagen. Idag gikk nemlig alt litt på tverke, fra det minuttet jeg gikk ut døra:
Bussen kjørte rett forbi meg på holdeplassen, da jeg skulle på jobb.. "Det er vel bare å ta neste", tenker du, men, neida: Her hvor jeg bor går ikke neste før om en time.. Så da var det bare å tusle hjem igjen (en-og-en-halv-kilometer..) Nå skal det sies at jeg har en superduper søster som møtte meg på halv-vegen, og tok meg med hjem til seg og ga meg en god kopp kaffe, mens jeg ventet på neste buss.. :) Men dette gjorde det jo ikke så mye lettere å rive seg løs for å dra på jobb, men på jobb må man jo.. Det endte med at jeg tok bilen inn til byen, og når jeg kom på jobb fikk jeg ikke liv i PC'n min! Når jeg så skulle ringe IT for å få litt assistanse, virka ikke telefonen min heller! Jaja, var visst ikke meningen jeg skulle få gjort noe denne dagen..
Men når alt klabber seg til, så er det veldig koselig da, å oppdage at Kreative Kvinner hadde laget et innlegg om bloggen min, og skjerfet som jeg re-designet av en genser! Må si jeg føler meg ganske beæret, når jeg tenker på alle de kreative bloggene der ute! Tusen takk til Kreative Kvinner! Og en ting kan jeg si: Positive tilbakemeldinger er som bensin på selvtilliten! :) Så selv om dagen kanskje starter litt trått:
Rise and shine!

Ha en fin kveld
hilsen fra 
LenaE

tirsdag 20. april 2010

Det ble en pute til Giveaway'en...

Jeg hadde en idé om at jeg skulle få brukt denne genseren som aldri er blitt fullført.. Men, jeg må innrømme at jeg ikke hadde anelse hva jeg skulle lage til Giveaway'en når jeg annonserte den. Jeg var rett og slett helt tom for inspirasjon, og genseren var nær ved å havne nederst i strikkekista igjen.. Men så dukket det plutselig opp et lite kaninskinn, og da kom idéen av seg selv; En pute kantet med det mykeste kaninskinn! 
Det er forresten muligheter for å være med på trekningen helt fram til 10.mai.. Så om du har lyst på denne koseputa, så må du legge inn kommentar under "Gibort" innlegget. (Link i margen..) Og om du linker på egen blogg så kan du bruke bilde av puta..

Men nå skal jeg finne puta mi..
God Natt
Hilsen LenaE

søndag 18. april 2010

Dilla på Redesign

Jeg har fått dilla på redesign! Jeg må jo øve meg litt til Giveaway'en her hos meg.. ;)
Dette skjerfet levde sitt tidligere liv innerst i skapet som en lite brukt omslagsgenser.. Men med noen blonder fra en gammel gardin, knapper fra mitt dyrebare knappeskrin og pompom-dusker fra Stoff og Stil, ble det et nytt skjerf. Nå vil det nok bli brukt ganske mye mer, for jeg er helt avhengig av skjerf for tiden. Det ble jo ikke vår alikevel, slik som jeg hadde tenkt det.. Det lå snø på plena i mårrest!! :(
Men et nytt skjerf hjelper i kulda og også litt på humøret, faktisk.. :)
Hilsen fra LenaE

Rådyr redesign = billig...

Idag har jeg vært på Loppis..-og det var det jaggu mange andre som var også..! Tydelig at det er In med gjenbruk..Og det er jo bra! :) Men jeg må innrømme at jeg blir lettere stressa med altfor mye folk, trengt sammen i et trangt rom, også skal man liksom bestemme seg for noe man vil ha.... Phu! Ikke lett. Men den hvite glassvasen på bildene over, fikk jeg da med meg, pluss noen Olden messingfat.
Jeg blir alltid veldig inspirert av å gå på loppis, og når jeg kom hjem hadde jeg masse idéer om hva jeg kan gjenbruke av ting jeg har her hjemme. Disse rådyrene har ligget i en kisteog bare ventet på den rette anledningen.. Putene i disse stolene trengte en liten vårfornyelse, og når jeg først fikk idéen, hadde jeg ikke engang tid til å vente på at de tørket etter vask.. Putetrekkene ble tatt rett ifra vaskemaskinen og sydd mens de ennå var våte..
Hehe, snakk om tålmodighet..
Stolene og putene ser nå ut som om de er skapt for hverandre..
Flere redesign idéer ligger på lur. :)

Hilsen fra
LenaE

lørdag 17. april 2010

Ferdig Tunika.


Denne tunikaen til lillemor strikket jeg for en stund tilbake, da jeg fant en oppskrift på en bord i en gammel håndarbeidsbok. Resten av oppskriften ble til i mitt hode, sånn etterhvert... Men så har den bare ligget der da, ferdig strikket men uten den siste finish'en.. Nå har den fått på noen gamle knapper, en nuperell-rosett fra mormors syskrin, og knytebånd fra en gammel bluse..  Her er litt actionbilder; LilleMy har hatt tre dager hjemme fra barnehagen, og medisinen hun får inneholder Efidrin; Plutselig Hyper-Plutselig veeldig slapp..


Nå MÅ jeg prøve å komme meg i seng: I morgen skal søster'n og jeg på Loppemarked! :)
God helg
Hilsen fra
LenaE

onsdag 14. april 2010

Gibort...


Det er poppis med giveaways i bloggverden, og jeg er ikke snauere enn at jeg hiver meg på trenden.. :) Typisk lanseres dette når man har hatt en masse treff på bloggen sin (gjerne mange hundre tusen!!, man kan jo få prestasjonsangst av mindre..), mens jeg må nok finne andre unnskyldninger for min gibort-lansering. Telleren tikker fortsatt på 3000-tallet. Ikke så imponerende, men for meg er det gledelig hver gang jeg ser at et par stykker har vært innom.. Ikke så storforlangende med andre ord.. :) For meg er dette en hobby som jeg koser meg med, samtidig som det er en måte å dokumentere dagene som flyr, idéer og ting jeg lager.. I utgangspunktet for min egen del, men selvfølgelig veldig artig når jeg ser at også andre blir inspirert og liker å titte innom mitt lille bloggeland.. Så selv om dere ikke er så mange, så synes jeg det er veeeldig hyggelig at dere titter innom, og eeenda mer hyggelig når dere legger igjen et lite spor av at dere har vært her.. :)
Så rett og slett for å feire gamle og selvfølgelig også nye besøkende, så vil også jeg gi bort.. Vet ikke helt hva det blir, men det vil nok mest sannsynlig dreie seg om noe re-design. Kanskje denne nesten ferdige strikkegenseren (som har hvilt seg på pinnene i snart 10 år...!) kan komme til nytte som noe helt annet enn en genser...? ;) Vi får se... Trekningen blir iallefall 10.mai..

Reglene er:
  En kommentar under innlegget = 1 lodd.
+Link til dette innlegget (bruk bildet over) = 2 lodd.
+Hvis du legger deg til som følger av bloggen min = 3 lodd.

Hilsen fra
LenaE

søndag 11. april 2010

Ønskeliste. ( Enda det ikke er jul..)

Jeg ønsker meg:
Hobbyrom! Dette rotehjørnet gror snart utover hele stua..
34 timer i døgnet.. Da kunne jeg kanskje ha sovet i minst 6!!
Mer fritid.. Men det kommer jo automatisk når forrige ønske går i boks.. :)
En snekker, røregger, murer og elektriker. Mannen i huset er habil han altså, men han mangler nok et par timer i døgnet han med..
Et par millioner i lottogevinst.. Er nok flere i den køen, men kan vel ikke skade å ønske..?
Ny symaskin og datamaskin. Ordner seg når forrige ønske går i oppfyllelse.. ;)
Klær som vasker seg selv. -og bretter seg sammen og legger seg i klesskapet..

Noen som synes jeg er storforlangende..?
Ønsker alle
en flott uke også, da.. :)
LenaE

lørdag 10. april 2010

April og lopper

April er tid for loppemarked, og jeg skulle gjerne vært på dem alle sammen.. Men jeg må desverre meddele at jeg ikke kom meg avgårde på ett eneste ett denne lørdagen..  Det ble til at vi bare ble hjemme og kosa oss i vårværet. Dessuten har jeg jo så mange prosjekter som står og venter på å bli fullført, så jeg tror mannen i huset hadde blitt lettere frustrert om jeg hadde kommet drassende på flere oppussings- eller redesign-objekt.. ;) Men, men det kommer sikkert flere muligheter...  Loppene på bildet over er fra tidligere skattejakter..

God loppejakt!
Hilsen
LenaE

tirsdag 6. april 2010

Påsken er over, det er vår!

Påska er over for denne gang. Familien Spire kom hjem fra påskefjellet i går, og i dag var det hærlig å våkne i sin egen seng, til solskinn og vårlig vær! Påskepynten i huset får lov til å være i fred litt til; det er jo så mye annet å rydde i, nå når det våres ute. Ski og vinterklær skal pakkes bort, småskoene hentes fram, alt rusk og rask som kommer frem når snøen smelter, må ryddes og kastes, og siden det er så lenge siden jeg har blogget, må jeg jo komme igang med det også. :) Dessuten må man jo forberede seg på at det er jobb igjen i morgen..
Påskeeggene på bildene over ble heklet i fjor, men de kunne jeg rett og slett ikke finne igjen denne påska.. De ble vel ryddet helt bort vekk etter påsken i fjor.. Nå er det jo ikke noe vits i å finne dem iallefall, så jakten på påskeeggene får fortsette neste vår..

LenaE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten