tirsdag 4. mai 2010

She..


Nå blir det noen travle uker framover. Kalenderen er full både på jobb og på hjemmebane. Til helgen er det Lillegutt i huset som skal feires.. Han valgte å ikke konfirmere seg, men vi skal selvfølgelig holde en fest, for å feire det valget han har tatt, og det faktum at mammas Lillegutt holder på å bli voksen!! Hjelp som tiden flyr. Mange dager har nok passert, uten at jeg har satt pris på Tiden og utnyttet den slik jeg burde.. Og, plutselig når man kjenner et behov for å bremse opp, føles det som om man prøver å holde på en neve med sand; den renner ut mellom fingrene, uanssett hvor hardt man klemmer på den. Vi kvinner er vel kanskje ekstra flinke til å tenke på alt det som ligger fremfor oss: Til helgen skal jeg, i morgen må jeg, i kveld burde jeg... osv,osv..
Men det eneste å gjøre er å sette pris på dagen i dag, for i morgen er den borte.. Et av mine favorittsitat er:
"Alle disse dagene som kom og gikk...Ikke visste jeg at det var selve livet.."
Ja sånn er det! Livet er nå, nyt det! Ikke stress pga.tid som kommer eller tid som har gått. Ikke så lett men..
Ha en flott uke, damer!
LenaE..

PS: She.. på bildene over skal re-designes til å bli en veske.. Når jeg får tid... :))

1 kommentar:

  1. Heia :)) Ord til ettertanke dette Lena. Lykke til med feiringa av Lillegutt til helga. Gleder meg til å se She-veska ferdig. Klem fra astriD

    SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...