fredag 13. juli 2012

Fredagsfrokost..

Grytebrødet er blitt en hit her i huset!
Til frokost og hverdag blir det den grove varianten.
Til salat er hvitt brød helt perfekt;
dyppet i god olivenolje og balsamicoeddik
krydret med fersk hvitløk, Basilikum, salt og pepper! 
Beste dressingen du kan få!
Frokostfavoritten for tiden er grytebrød med marmelade:
Kjøpte to varianter med oss fra Paris
"Mangues et Passion" og "Ananas Rhum et Cannelle"
Jam! ♥ ♥ ♥
God fredag 13.
Hilsen
LenaE

3 kommentarer:

  1. Oi.... vann i munnen... fersk brød med marmelade....!!:))

    Fine og utrolige koselige bilder fra kjøkkenet ditt, altså:))

    ... digger så veska di under her!!!!
    klem!

    SvarSlett
  2. åh, dette brødet er så godt!!
    Skikkelig hit her også, godt og ser i tillegg så helprofft ut :O)
    ikke prøvd grov variant, hvor finner man oppskrifta på det?
    Fine bilder!!
    :O)

    SvarSlett
  3. Grov variant av grytebrød:
    350g hvetemel
    100g sammalt rug
    1 ts salt
    3,5dl kald vann
    1/4 ts tørrgjær

    Bland det tørre.
    ha gjæren i vannet før du rører det inn i melet.
    Heves 12-20 timer
    Vendes forsiktig sammen med litt mel på benken før du løfter deigen på plass i den forhåndsvarmede jerngryta med lokk..
    30min i ovn 250grader m/lokket på
    20min i ovn 230grader uten lokk.
    = Værdns Bæste brød!

    SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten