torsdag 29. oktober 2009

Jeg fant skatten!


Jeg har lenge vært på utkikk etter bokserien, Mitt Skattkammer. Dette er bøker med all verdens historier, rim, regler, sanger og vers. Jeg har gode minner fra barndommen da mormor leste fra bøkene, og jeg elsket å sitte å bla i de, og se på alle de fine bildene. Uheldigvis er de blitt borte, og siste gang jeg så dem befant de seg på loftet hos min mormor. Nå i voksen alder har jeg mange ganger tenkt på bøkene, så nå bestemte jeg meg for å se om jeg ikke kunne få kjøpt noe brukt.. Jeg lette på Finn.no, der var det flere eksemplarer til salgs, men de var allerede solgt da jeg ringte, og til en pris fra 350,- til 750,- .  Jeg lette videre og på QXL.no lå de ut for auksjon, og jeg vant budrunden på 190,- !! Et kupp spør du meg, og i tillegg bodde selgeren ikke langt fra meg, slik at jeg kunne hente de og slapp å betale frakt. Hele serien til 19,- per bok! O lykke!

Dette var favorittboka, kan jeg huske..


Og så nydelige illustrasjoner!


Denne lille prinsen drar ut i verden med lekehesten, for å finne sin prinsesse!

4 kommentarer:

 1. Det var litt av et kupp, flotte bøker!

  Har tittet litt i bloggen din, så mye fint du har laget! Imponert over brudekjolen.

  SvarSlett
 2. Du har gjort litt av et røverkjøp der;))Mitt skatt kammer har fulgt meg hele oppveksten,ta godt vare på dem.

  SvarSlett
 3. heldiggris! Disse husker jeg godt - det var mormor som leste for meg også. :-)

  SvarSlett
 4. Disse bøkene minner meg om barndommen, kosestund på et godt fang, lille My er heldig som har så mange som kan lese til seg :).

  SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...