torsdag 5. november 2009

Lys i mørket...

Det er alltid litt tungt på denne tida av året: Det er mørkt når man drar på jobb, og mørkt når man kommer hjem fra jobb. Jeg er nok av det slaget som trives best i den lyse tida, og nå, når det også begynner å bli litt kaldt, skulle jeg virkelig ønske at jeg var en trekkfugl..
Men, men det hjelper å tenne litt lys i heimen.. Midt i blinken da, at jeg idag kunne hente en svær pakke på posten, med lys fra Partylite!Hadde party hos meg for litt siden, og mine kjære venner handlet så mye at jeg som vertinne fikk ta meg ut masse fine varer.. :)
Denne for eksempel:


I kveld har jeg sortert alle bestillingene, og nå tenner jeg lys med godlukt og koser meg i høstmørket. Jeg strikker selvfølgelig litt også, men det er hemmeligheter, tror jeg... ;)
3 kommentarer:

  1. Og du koser deg i høstkvelden, med strikketøyet, lys og vakre blomster på bordet ser jeg. Den lykta var fin :)gleder meg til å få varene mine, selv om jeg ikke kjøpte den lykta, tror vi må ha flere party jeg :) hilsen nattevakten

    SvarSlett
  2. Varene er klare til levering.. Du får ha en fin nattevakt, da. Kanskje du får strikka litt du også..? ;)

    SvarSlett
  3. Takk for det, kanskje det blir litt tid til strikketøyet, men det er noe som heter kortversjoner vet du!!! god helg ;)(i morra kveld blir det ihvert fall strikking, lys og blomster på bordet og rødvin i glasset i nr 33 på Stjørdal.)

    SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...