søndag 17. januar 2010

Flere maleprosjekter..


Flere maleprosjekter til lillemors rom... En gammel hylle som har ligget på kottet i alle sine dager; Den varhvit med blå maritimt mønster...!! :/


Slik ble hylla på veggen over sengen.


Hylla ble malt i samme farge som gyngehesten fra et tidligere innlegg. Den er fin til å ha lit jentete smånips på.. Den fine prinsessekrone-skåla fant jeg forresten på Fretex til bare 10 kroner!! Oppi den ligger smykkene hun fikk til dåpen.. Rommet til LilleMy begynner endelig å komme i orden.
Blir endel interiør-stæsj her på bloggen for tiden, og det har jo sin helt naturlige forklaring:
Vi pusser opp litt i hver en krok, så det er godt med alt som kommer i orden på den fronten.. Symaskina mi jukser bare, så den må inn til reparasjon, og strikkeånden er ikke helt over meg, kjenner jeg... Så dere får sannsynligvis se mer møbel-oppussing framover også.. Har fortsatt endel idéer som kverner rundt... :)
InSpireRende Søndag
fra
LenaE

2 kommentarer:

  1. Heldige Lille My som har en sånn kreativ mor :-) prinsessekrone-skåla passer midt i blink på den rosa hylla over senga.Og du den bokhylla som du viste på det forrige innlegget var genial. Ha en fortsatt trivelig søndagskveld. astriD

    SvarSlett
  2. Ah lekkert. Den fargen var veldig fin...
    Ha en fortsatt fin kveld!Klem

    SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...