torsdag 3. mars 2011

Hvor er bildet..?

Hva skjer?
 Plutselig er det lille bildet i blogrollene borte..
Ser at det er mange som opplever dette,
 og nå håper jeg noen av dere som har fått orden på dette kan
tipse meg om hvordan ..?
Heelp! Anybody!!??
Jaja.. får vel surfe litt å se hva jeg kan finne..
Apsospos: Se hva jeg fant på Fretex!
En vase fra Figgjo
Turi Design "Barcarole"
Hm, da mangler jeg bare resten av serviset.
hmm..
Jammen bra det er loppis-sesong snart..
Hei og hopp
LenaE

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg lurer på akkurat det samme, og har stilt det store spørsmålet i et innlegg i dag! Håper vi får et svar så bildene kommer tilbake! Ha en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Fretex er jo rene skattekisten etter som jeg skjönner !! Artig at du liker Turi Design "Barcarole". Vi fikk servicet i bryllupsgave for 42 aar siden, og jeg har dessvere bare en gryte igjen. Tror jeg brukte vasen til lysestake. Hadde den i to störelser.Gratulerer saa masse, masse med Eggbag i BoligDröm !! Den tar seg fantastisk flott ut. Du kan sannelig vaere pittelitt stolt !! Og kjempegöy med brödboksen i fra Paris. Helt utrolig at dere fikk den med dere. Ble svaert tomt etter dere. God klem.

  SvarSlett
 3. ja, det er vanskelig å finne go-bitene i denne bloggjungelen uten bilder. Opprør!

  SvarSlett
 4. Hm.. Mitt bilde er plutselig tilbake i bloggrollene... Vet ikke hvordan og hvorfor dette skjedde..? Håper det ordner seg for andre også. Blir litt mer inspirerende å bevege seg rundt i jungelen med bilder som gir et hint om hva innlegget dreier seg om.. :)

  SvarSlett
 5. Så morsomt å se sitt eget produkt avbildet i et magasin!! Jeg er kjempeglad for å se at bildene er på vei tilbake, er veldig enig med deg at det er mest inspirerende :)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...