mandag 22. februar 2010

Lånte ideer og bilder..

Heisann, da var det ei stund siden sist, gitt.. Ble noen hjemmedager i forrige uke, der jeg bare var slapp med feber, tett nese og vond hals. Det ble bare til noe halvhjertet hekling. Altså, ikke noe sying, i mangel av symaskin, ikke noe strikking i mangel av inspirasjon, Og garn!! Og som dere kanskje har lagt merke til: Ikke noe blogging- Rett og slett ei slapp uke, -kroppen hadde muligens godt av en liten timeout.. Men hekling i glade farger, inspirert av Solstrikke sin blogg, var sånn passe utfordrende for meg disse sykedagene. En enkel tutorial har hun også som er lett å følge.. Har ikke noe mål med disse lappene mine, men får jo brukt opp endel restegarn, da.. :) Også blir man i godt humør når man kan boltre seg i mange fine farger, helt ukritisk til om de passer sammen eller ikke.. :)) Mulig det blir trekk til en krakk slik som disse herlighetene fra http://woodwoolstool.blogspot.com/ 


Nå er det ny uke med nye muligheter, og arbeidsoppgaver som står i kø (hopet seg opp..) Vel, vel, snart er det jo helg igjen..

Ha en fargerik uke
Hilsen fra LenaE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...