torsdag 4. februar 2010

Priviligert...!

Det er alltid godt å komme hjem etter en lang dag på jobb, men noen ganger er det også bare helt fantastisk!! Ser ut som om ønsket mitt fra igår gikk i oppfyllelse: Kjøkkenhjelpa kom fortere enn jeg hadde ventet: Når jeg kom hjem med Lille My fra barnehagen i dag, hadde nemlig de to store guttene mine ryddet og ordnet, støvsugd gulv, satt på både klesvask og oppvaskmaskin!! Det var en fryd å se at stua og kjøkkenet var shinet da jeg kom inn døra. Jeg er sååå heldig som har så snille, flinke gutter! Rett og slett priviligert! Det er jo selvfølgelig dager her i huset, der det diskuteres heftig om gjøremål og ukelønn.. Men når de slår til sånn, på tampen av uka, ja da blir jeg rett og slett hoppende glad, og alle dager med mas er lett glemt, til neste gang... :)

Kanskje det var fordi de fikk pannekaker til middag igår...? Hm, det må jeg lage oftere.. :))
Ha en fin ukeslutt
LenaE

3 kommentarer:

  1. OI - det høres fantastisk ut. I og med at mine gutter er 6 år og 3,5 må jeg gjøre alt dette i dag..... MEN innimellom er de veldig behjelpelige med ymse gjøremål :-)

    SvarSlett
  2. For noen prakteksemplar av noen gutter ;)))

    SvarSlett
  3. Ja, dere kan være stolte av å har to så flotte og flinke gutter og Lille My er heldig som har to storebrødre. Hilsen nattevakten :-)

    SvarSlett

Kjempekoselig at du kikker innom, og enda koseligere at du legger igjen en hilsen. Hyggelige tilbakemeldinger er som bensin for sjelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...